MNK

Brit tudósok megállapították, hogy ...

De nem. Most New York-i tudosok voltak, akik fantasztikus felfedezést tettek. Mégpedig egy olyat, amiről eddig mindenki tudott, csak nem volt tudományosan bebizonyítva.

A méret a lényeg

Bár voltak elméletek, miszerint a hosszú jó, de voltak olyanok, akik szerint a vastag. Ez a kutatás most helyére tette a dolgot. Az igazán fasza a hosszú és vastag. Komoly funkció elemzést hajtottak végre.

A kutató "kifejti, hipotézise szerint nemcsak a hosszabb pénisz jelentett előnyt a megtermékenyítésben (hogy így a vagina belső, védettebb szakaszába lövellhette az ondót), hanem a pénisz sajátos alakja segíthetett abban, hogy más férfiak ondóját kiszorítsa a hüvelyből és ezzel maximalizálja az apaság esélyét.

Az „ondókiszorító elmélet" szerint a monogámia évszázadokkal ezelőtt sem volt az ember sajátja, és előfordult, hogy rövid időn belül a nők több férfival is létesítettek szexuális kapcsolatot. A hipotézis szerint a hímivarsejtek akár néhány napig is életképesek a vaginában, ezért ha valaki a saját genetikai állományát akarja örökíteni, az ondókiszorítást is be kell vetnie az evolúciós versenyben. ...

Azt is megfigyelték, minél mélyebbre dugták a péniszt, annál több, a másik férfi ondóját szimbolizáló anyagot szorítottak ki. A kiszorításban a mélyre tolt, nagy makkperemmel rendelkező pénisz volt a legsikeresebb."

Szóval abban biztosak lehetünk, hogy az a makk nem az elmúlt évszázadban nőtt olyanra, amilyen. Ha viszont az eddig oly monogámnak hitt nők ilyen hatással voltak a férfi nemiszerv fejlődésére, akkor mi lesz ezután?

Egy dolgot lehet ehhez hozzátenni. Magyar tudósok megállapították, hogy MNK!

A teljes Indexes cikk itt olvasható