Kampány a közösségi oldalakon

Ma megjelent az indexen egy cikk, miszerint Orbán Viktort ráépítik a Facebookra, vagyis erősítik a kampányban a közösségi jelenlétet. Íme egy kis idézet:

Úgy tudjuk, hogyDavid Plouffe és Francois de la Brosse útmutatásai alapján többek között tervbe vették Orbán Viktor facebookos kapcsolati hálójának építését is. A jelenlegi 1300-1400-as szintről igyekeznek majd feltornázni százezres létszámra az ismerősök körét. Az egyelőre az oldalon megszokotthoz képest sokkal hivatalosabb hangvételű profiloldalról a Fidesz-elnök ismerősei kedden megtudhatták, hogy a szokásos évértékelő várhatóan február első hetében lesz majd.

Na éppen ettől féltem. Egy normális országban akár még el is menne a dolog. De nálunk még azt is megosztják a közösségi oldalakon, ha netán finganak egyet. Ha ehhez még hozzájön az is, hogy a pártok aktív támogatói mindenképpen meg szeretnének győzni arról, hogy az ő vezérük az igazi, akkor itt nem tudom mi lesz.

A legszebb már csak az lenne, ha az MSZP tábora az iwiw-et választaná, a Fidesz pedig a Facebook-ot. Ha már az országot megosztották, akkor ez lehetne a következő lépés.

Címkék: kampány