Forma1 szakadás

Kezd komédiához hasonlítani a Forma1-ben kitörő szakadási botrány. Ki tudja, hogy csak a rajongókat nézik hülyének, vagy a visszajelzésekből így próbálják kitalálni az új irányt. Mert azért elég világosan körvonalazódott két álláspont a jövővel kacsolatban. Csak éppen azt nem lehet tudni, hogy a nyilvánosság elé került információk mennyire irányítottak. Jól példázza ezt a citromail kilépő oldalán található 2 hír, ami egy kicsit ellentmondásos:

Érdemes a címeket figyelni. 8:00-kor még arról van szó, hogy csak blöffölnek a csapatok, 10:30-kor pedig már százmilliós perekkel fenyegetőznek. Elég érdekes, mert ha a csapatok fenyegetését nem kell komolyan venni, akkor mi szükség van a perekre? Ha pedig annyira komoly, hogy jogi útra kell terelni az eseményeket, akkor mi lehet a célja a blöffös nyilatkozatnak?

Ismét bebizonyosodott, hogy a Forma1 jogosan nevezi magát száguldó cirkusznak. Minden eszközt megragadnak arra, hogy magukra irányítsák a figyelmet. Az ipari kémkedés már lerágott csont, a diffúzor ügy sem durrant akkorát. A kérdés, hogy jövőre mit fognak kitalálni a nagyurak?

Címkék: forma1